G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9924
Euro 37,8627
Altın 2.822,34
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Hafif Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Hafif Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’dan Gelibolu Ziyareti

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, ilçelerin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerine Gelibolu ile devam etti.

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’dan Gelibolu Ziyareti
5 Eylül 2024 08:27
A+
A-

Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı’dan ilçenin durumu ve projeler hakkında bilgi alan Vali Toraman, ilçedeki çeşitli tarihi ve kültürel mekanları da ziyaret etti.

Çanakkale'nin HaberleriŞehit Binbaşı Koray Onay’ın Ailesine Ziyaret

Vali Toraman, Gelibolu ziyareti sırasında Şehit Binbaşı Koray Onay‘ın annesi Nahide Onay ve babası Süleyman Sinan Onay‘ı ziyaret ederek, aileyle bir süre sohbet etti. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anan Vali, aileye sabır ve güç diledi.

Tarihi Mekanlara İnceleme

Gelibolu’nun önemli tarihi ve kültürel değerleri arasında yer alan Gelibolu Mevlevihanesi, Fener Tepesi ve Yazıcızade Camii‘ni ziyaret eden Vali Toraman, bu mekanlarda yetkililerden bilgi alarak incelemelerde bulundu. Ayrıca, Bolayır Köyü‘nde restorasyon çalışmaları devam eden Gazi Süleyman Paşa Türbesi’ni ve içerisinde yer alan Şair Namık Kemal‘in mezarını da ziyaret etti.

Emniyet ve Jandarma Ziyaretleri

Gelibolu’da bulunan polis ve jandarma uygulama noktalarına da uğrayan Vali Toraman, yapılan denetim ve kontroller hakkında bilgi alarak emniyet güçlerine teşekkür etti. Vatandaşların can güvenliği ve huzuru için çalışan ekiplere başarılar dileyen Vali, çalışmaların önemine dikkat çekti.

Belediye Başkanı ve Feribot Terminali Ziyareti

Vali Toraman, Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak’ı makamında ziyaret ederek, belediye hizmetleri ve projeler hakkında bilgi aldı. Ayrıca, Gelibolu yeni feribot terminalinde incelemelerde bulunarak yetkililerden terminalin durumu ve hizmetleri hakkında bilgi edindi.

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’ın Gelibolu ziyaretinde, ilçenin tarihi dokusu ve güvenlik çalışmaları yakından incelendi. Ziyaret süresince Vali Toraman’a, Gelibolu Kaymakamı Bekir Abacı eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.