G-K56EEPN7QD
Dolar 34,0730
Euro 38,0869
Altın 2.834,88
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 25°C
Az Bulutlu
Çanakkale
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Filenin Sultanları Yarı Finalde: Türkiye-İtalya Maçı Heyecanı Dev Ekranda!

Filenin Sultanları, turnuva boyunca sergiledikleri üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Takım, zorlu rakiplerle mücadele ederek yarı finale kadar yükseldi ve Türkiye’nin gurur kaynağı oldu. Her maçı nefes kesen anlara sahne olan Sultanlar, şimdi İtalya karşısında finale yükselmek için sahaya çıkacak.

Filenin Sultanları Yarı Finalde: Türkiye-İtalya Maçı Heyecanı Dev Ekranda!
7 Ağustos 2024 12:24
A+
A-

Türkiye’nin gururu Filenin Sultanları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda yarı finale yükseldi! Büyük bir heyecanla beklenen yarı final maçı, 8 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 21.00’de Türkiye ile İtalya arasında oynanacak.

Çanakkale Belediyesi’nden Spor Severlere Heyecan Dolu Hizmet

Voleybol tutkunları ve milli takımı desteklemek isteyenler için bu büyük mücadele, Çanakkale Belediyesi tarafından Özgürlük Parkı ve Barış Kafe’de kurulacak dev ekranlardan canlı olarak yayınlanacak. Spor severler milli takımımızın final yolundaki heyecanlı karşılaşmasını dev ekrandan heyecan içerisinde izleyecek. Türkiye – İtalya yarı final karşılaşması 8 Ağustos Perşembe akşamı saat 21.00’de Yeni Kordonda bulunan Barış Kafe ve Özgürlük Parkında dev ekranda canlı olarak yayınlanacak.

Bu yarı final maçı, sadece Türkiye için değil, tüm voleybol severler için büyük bir öneme sahip. İtalya, voleybol tarihinde önemli başarılara imza atmış güçlü bir rakip. Filenin Sultanları’nın İtalya karşısında göstereceği performans, hem takımın moralini yükseltecek hem de Türkiye’yi finale yükseltecek.

Milli Takımımıza Destek Olalım

Bu büyük maçta Filenin Sultanları’na destek olmak için tüm voleybolseverleri Özgürlük Parkı ve Barış Kafe’ye davet ediyoruz. Milli takımımıza moral ve motivasyon sağlamak, zafer coşkusunu hep birlikte yaşamak için bir araya geliyoruz. Ay-Yıldızlı takımımızın yanında olalım ve bu büyük heyecanı birlikte paylaşalım.

Türkiye-İtalya maçı, voleybolseverler için unutulmaz anlara sahne olacak. Bu tarihi anı kaçırmamak ve milli takımımıza destek olmak için 8 Ağustos 2024 Perşembe akşamı Özgürlük Parkı ve Barış Kafe’de buluşalım!

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.