G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9924
Euro 37,8627
Altın 2.822,34
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Hafif Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Hafif Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

Çan’da 29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvası Başlıyor! Tüm İlçeye Açık Büyük Heyecan!

Çan Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvası, tüm resmi kuruluşlar, dernekler, köy takımları ve halkın katılımına açık olarak 2024 yılı Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. Başvurular ne zaman sona erecek?

Çan’da 29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvası Başlıyor! Tüm İlçeye Açık Büyük Heyecan!
5 Eylül 2024 08:49
A+
A-

29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvası Çan’daki spor heyecanını zirveye taşıyacak. Başvurular, 4-24 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılabilecek.

Turnuvaya Kimler Katılabilir?

Turnuvaya 17 yaş ve üzeri sporcular katılabilecek olup, her takım 12 kişiden oluşacak. Sahada ise 1 kaleci ve 6 oyuncu olmak üzere toplam 7 sporcu mücadele edecek. Turnuvaya katılacak takımlar, maksimum 3 lisanslı oyuncu kullanma hakkına sahip. Bu sporcular 2022-2023 ve 2023-2024 sezonlarında aktif olarak oynayanlar arasından seçilebilecek.

Katılım Şartları ve Maç Kuralları

Turnuvada grup aşamaları, tek devreli lig usulü olarak oynanacak, eleme turu maçlarında ise beraberlik durumunda penaltı atışlarına geçilecek. Her maç 25 dakikalık 2 devre şeklinde oynanacak ve her takım 5 oyuncu değiştirme hakkına sahip olacak. Turnuva boyunca tüm maçlar, Türkiye Futbol Federasyonu kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek.

Turnuva süresince centilmenlik dışı hareketlerde bulunan sporculara ve takım sorumlularına cezai işlemler uygulanacak. Çift sarı kart ile ihraç edilen sporcular 1 maç, kural ihlali nedeniyle ihraç edilenler ise 2 maç men cezası alacak. Daha ağır ihlallerde ise Tertip Komitesi kararları esas alınacak.

Kupa Heyecanı ve Fikstür Çekimi

Turnuva sonucunda, ilk üç dereceye giren takımlar kupa ile ödüllendirilecek. Fikstür çekimi, 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 15:00’te Çan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Başvurular ve Katılım Şartları

Turnuvaya katılmak isteyen takımlar, sporcularının kimlik fotokopileri ve takım listesi ile birlikte Çan Belediyesi Mavi Masa birimine 09:00 – 17:00 saatleri arasında başvurularını yapabilecek. Başvurular sırasında turnuva katılım payı alınmayacak.

Komite Üyeleri:

  • Serkan TURAL – KOMİTE BAŞKANI
  • Mesut KARACA – BAŞKAN YARDIMCISI ve HAKEM KOMİTESİ BAŞKANI
  • Ferit TUNA – KOMİTE ÜYESİ
  • Ali Dursun BEKDEMİR – KOMİTE ÜYESİ
  • Çağatay ŞEN – KOMİTE ÜYESİ
  • Musa Can KUTLU – KOMİTE ÜYESİ
  • Necati SİRMEN – SAHA KOMİSERİ

Takımların şartnameye uyum sağlaması zorunlu olacak. Maç saatleri kesinlikle değiştirilmeyecek ve mazeret kabul edilmeyecek. Tertip Komitesi, sporcuların ve takımların karşılaştığı her türlü sorunda çözüm sunmak üzere görev başında olacak.

Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Futbol Turnuvası, Çan ilçesinde futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.