G-K56EEPN7QD
Dolar 34,0242
Euro 38,0228
Altın 2.827,57
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 25°C
Çok Bulutlu
Çanakkale
25°C
Çok Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Uluslararası Spor Heyecanı Başlıyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), 26-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek uluslararası spor etkinlikleriyle bir kez daha adından söz ettirecek. Yükseköğretim Kurulu’nun “Spor Dostu Kampüs” vizyonu doğrultusunda düzenlenen bu etkinlikler, dört farklı ülkeden üniversitelerin katılımıyla uluslararası bir boyut kazanacak.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Uluslararası Spor Heyecanı Başlıyor!
26 Ağustos 2024 16:25
A+
A-

Bu büyük şölenin başlangıcı, 26 Ağustos Pazartesi günü saat 17.30’da Dardanos Yerleşkesi’nde düzenlenecek olan Uluslararası Hüseyin Akif Terzioğlu Dart Turnuvası ile yapılacak. Trakia University (Bulgaristan), University St. Kliment Ohridski Bitola (Kuzey Makedonya), University North Slovenia (Slovenya) gibi prestijli üniversitelerden gelen sporcular, ÇOMÜ’nün ev sahipliğinde yeteneklerini sergileyecek.

Sporun birleştirici gücünü uluslararası düzeyde hissettirecek bu etkinlikler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne yeni bir renk katacak.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu konu ile ilgili şu açıklamada bulundu. “Uluslararası spor etkinliklerimiz, öğrencilerimiz ve akademik kadromuz için büyük bir motivasyon kaynağı olacak. Dünyanın farklı köşelerinden gelen öğrencilerle spor aracılığıyla buluşmak ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek için sabırsızlanıyoruz. Tüm öğrenci ve personelimizi bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum.”

Siz de bu heyecana ortak olun ve Dardanos Yerleşkemizde sporun birleştirici gücünü hissedin!

Etkinlik takvimini ve diğer detayları üniversitemizin resmi internet sayfasından takip edebilir, turnuvanın nabzını tutabilirsiniz. Unutmayın, bu spor dolu haftada sadece bir izleyici değil, aynı zamanda üniversitemizin gururlu bir parçası olma fırsatını da yakalayacaksınız!

Tüm öğrencilerimize, akademik ve idari kadromuza başarı ve spor dolu günler diliyoruz!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.