G-K56EEPN7QD
Dolar 34,0730
Euro 38,0869
Altın 2.834,88
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 25°C
Az Bulutlu
Çanakkale
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

29. Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Başlıyor! 358 Sporcu Kıyasıya Mücadele Edecek!

Satranç tutkunlarının merakla beklediği 29. Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, gerçekleştirilecek. Turnuva hangi tarihler arasında nerede düzenlenecek. İşte detaylar haberimizde…

29. Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Başlıyor! 358 Sporcu Kıyasıya Mücadele Edecek!
19 Ağustos 2024 13:40 | Son Güncellenme: 19 Ağustos 2024 13:42
A+
A-

29. Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, bu yıl 18-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir heyecanla takip edilecek olan turnuva, satranç sporunun gelişimine katkı sağlamayı ve Türk sporcuların uluslararası arenada deneyim kazanmasını hedefliyor.

358 Sporcu, 4 Kategori: Kıyasıya Rekabet

Turnuvaya bu yıl 358 sporcu katılım sağlıyor. 4 farklı kategoride gerçekleştirilecek olan müsabakalarda, Türk sporcuların yanı sıra uluslararası arenada kendini kanıtlamış pek çok sporcu da yer alacak.

Çanakkale'nin Haberleri

Satranç Sporunun Gelişimine Katkı

Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, sadece bir yarışma olmanın ötesinde, satranç sporunun ülkemizdeki gelişimine büyük katkı sağlıyor. Turnuva, genç yeteneklerin uluslararası sporcularla deneyim kazanmasını sağlarken, aynı zamanda satrancın popülaritesini artırarak geniş kitlelere yayılmasına öncülük ediyor.

Çanakkale’de Satranç Rüzgarı Esecek

Çanakkale’nin tarihi dokusu ve kültürel zenginliğiyle harmanlanan bu organizasyon, şehirde bir satranç şöleni havası yaratacak. Anafartalar Spor Salonu, 7 gün boyunca satranç severleri ağırlayarak bu büyük rekabete tanıklık edecek. Turnuva süresince gerçekleştirilecek olan maçlar, satranç severler tarafından büyük ilgi görecek.

Çanakkale'nin Haberleri

Satranç Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Fırsat

29. Troya Uluslararası Açık Satranç Turnuvası, satranç severler için büyük bir buluşma noktası olacak. Hem Türk sporcular hem de uluslararası alanda başarılı olmuş isimler, bu prestijli turnuvada bir araya gelerek unutulmaz karşılaşmalara imza atacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.