G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9903
Euro 37,8443
Altın 2.821,37
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

Çanakkale Kültür Yolu Festivali’nde Ebru Yaşar Rüzgarı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen Çanakkale Kültür Yolu Festivali, beşinci gününde müzikseverleri coşturmaya devam etti. Anadolu Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi’nde sahne alan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Çanakkale Kültür Yolu Festivali’nde Ebru Yaşar Rüzgarı
5 Eylül 2024 12:53
A+
A-

Ebru YaşarEbru Yaşar’ın sevilen parçalarından Ben Ne Yangınlar GördümBen Ne Yangınlar Gördüm, Kafamın İçi ve Cumartesi gibi hitleriyle başlayan konser, halk müziğinin unutulmaz eserleri Delalım, Urfalı Zeyno ve Caney CaneyCaney Caney ile devam etti. On binlerce hayranı, Yaşar’ın her şarkısına coşkuyla eşlik etti.

Çanakkale'nin Haberleri Konserin en özel anlarından biri, iki kadın hayranını sahneye davet ederek onlarla birlikte roman havası oynaması oldu. Ayrıca sahneye çıkan küçük bir hayranını da kırmayarak dans eden Yaşar, samimi tavırlarıyla hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Çanakkale’nin tarihi atmosferinde, müziğin ve eğlencenin tadını doyasıya çıkaran katılımcılar, festivalin bu unutulmaz gecesini uzun süre hafızalarından silemeyecek.

Yaşar, sahneden yaptığı konuşmada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yapmış olduğu bu güzel etkinlikte sizlerle olmaktan o kadar mutlu ve gururluyum ki, iyi ki varsınız. Sağ olun. Çanakkale çok gururlu memleket. Onca şehitlerimiz, vatan uğruna dökülmüş kanlar… Havasıyla suyuyla toprağıyla, verilen şehitleriyle… Ne şanlısınız burada olmaktan, ben de çok şanslıyım bu akşam sizlerle olmaktan“ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.