G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

Çanakkale’de Kültür ve Turizm İçin Güç Birliği

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yıldız, Özer Şut ve Remzi Can, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü E. Çağman Esirgemez’i makamında ziyaret etti.

Çanakkale’de Kültür ve Turizm İçin Güç Birliği
30 Ağustos 2024 10:12
A+
A-

Ziyaret sırasında, Müdür Esirgemez, dernek üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çanakkale’nin tarih ve kültür kenti olarak sahip olduğu potansiyeli vurguladı. Esirgemez, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeleri basın mensuplarıyla paylaşarak, bu projelerin hayata geçirilmesi sürecinde basının desteğinin önemine dikkat çekti. Müdür Esirgemez, bu tür işbirliklerinin Çanakkale’nin ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını artıracağını belirtti.

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği, bu tür ziyaretlerle kentin kültürel ve turistik projelerine destek vermeye devam edeceğini ifade etti. Dernek Başkanı Kökçak, Çanakkale’nin eşsiz tarih ve kültür mirasının tanıtımında basının rolünün büyük olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.