G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9903
Euro 37,8443
Altın 2.821,37
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

Çanakkale İçme Suyu Arıtma Tesisinde Yangın Tatbikatı

Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin öncülüğünde, İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde önemli bir yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat, tesis personelinin olası bir yangın durumunda nasıl hareket etmesi gerektiğini uygulamalı olarak öğrenmelerini sağlamak amacıyla yapıldı.

Çanakkale İçme Suyu Arıtma Tesisinde Yangın Tatbikatı
30 Ağustos 2024 10:04 | Son Güncellenme: 30 Ağustos 2024 10:06
A+
A-

Tatbikatta, arıtma tesisinin çalışanlarına yangın sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Yangın simülatörü teknik desteği kullanılarak, gerçek yangın ortamında yapılacak müdahaleler de uygulamalı olarak gösterildi. Bu uygulama, personelin acil durumlara hazırlığını artırmayı ve yangın güvenliği konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçladı.

Çanakkale'nin HaaberleriYangın tatbikatının ardından, Çanakkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından tesis personeline çalışma güvenliği ile ilgili detaylı bir sunum yapıldı. Sunumda, çalışma esnasında güvenlik önlemlerinin nasıl alınması gerektiği vurgulandı ve personelin güvenliğini artırmaya yönelik bilgiler verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.