G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9903
Euro 37,8443
Altın 2.821,37
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

Başkan Makas’tan 30 Ağustos Mesajı

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Makas’tan 30 Ağustos Mesajı
30 Ağustos 2024 08:27
A+
A-

İl Başkanı Naim Makas yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Zaferimizin 102. Yılı Kutlu Olsun

‘’İstiklal Mücadelemizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan Büyük Taarruz’un 102. Yılı. Her safhasında Aziz Milletimizin eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu olan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Ulusumuzun kendi geleceğine yön veren savaşlarından biri olmuş ve sonucunda 30 Ağustos Zaferi ile taçlandırılmıştır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin bir nişanesi olarak şanlı tarihimizde yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, vatanın bölünmez bütünlüğünü ve Türk Milleti’nin bağımsızlıktan ödün vermeyeceğini Tüm Dünya’ya ispat etmiştir. Bizler de atalarımızdan bizlere emanet edilen bu şanlı mirası daha iyi yarınlara taşımak adına her alanda azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda inancın ve iradenin, efsanevi bir kahramanlığa dönüştüğü tarih olan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.