G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

GMKA’dan Çanakkale Ticaret Borsası’na Ziyaret

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman ve Çanakkale Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Recai Başaran, Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Abdullah Deniz’e önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

GMKA’dan Çanakkale Ticaret Borsası’na Ziyaret
30 Ağustos 2024 08:44
A+
A-

Çanakkale Ticaret Borsası’nda yapılan görüşmede, ÇTB Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhi Badem ve Recep Bulut ile Genel Sekreter Sevcan Elver ve Doğukan Deniz de hazır bulundu.

Çanakkale'nin HaberleriZiyaretin ana gündem maddesi, Çanakkale’nin öncelikli sektörleri arasında yer alan tarım ve tarıma dayalı sanayi oldu. Bu kapsamda, her iki kurumun yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında karşılıklı bilgilendirmeler yapıldı ve gelecekteki işbirlikleri üzerine istişarelerde bulunuldu. Coğrafi işaretli ürünler, ilin gastronomi değerleri ve tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgeleri gibi konular da detaylı bir şekilde ele alındı.

Çanakkale Ticaret Borsası’nın önemli paydaşlarından biri olan GMKA ile olan işbirliğinin şehre ve bölgeye büyük katkı sağlayacağını belirten ÇTB Başkanı Abdullah Deniz, bu işbirliğinin artarak sürdürülmesi gerektiğini vurguladı. Abdullah Deniz, bu dönemde kente vizyon projelerin kazandırılmasına ve yatırımcılarla her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret, Başkan Abdullah Deniz’in Ajans Genel Sekreteri Onur Adıyaman’a teşekkürlerini iletmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.