G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

ÇTSO’ya Üç Önemli Ziyaret!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), son dönemde gerçekleştirdiği önemli ziyaretlerle dikkat çekiyor. OYAK Yatırım Çanakkale Şube Müdürü Ersin Sert, Halkbank 18 Mart Şubesi Müdürü Yenal Tekin Nalcı ve yatırımcı iş insanı Ömer Faruk Göktürk, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.

ÇTSO’ya Üç Önemli Ziyaret!
5 Eylül 2024 00:53
A+
A-

OYAK Yatırım’dan ÇTSO’ya Önemli Ziyaret

OYAK Yatırım Çanakkale Şube Müdürü Ersin Sert, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek finansal danışmanlık hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette Genel Sekreter Sema Sandal da hazır bulundu. Başkan Selçuk Semizoğlu, OYAK Yatırım’ın Türkiye genelinde 13 şubesiyle hizmet verdiğini belirterek, Çanakkale şubesinin de Oda’nın İş Merkezi’nde faaliyet gösterdiğini ifade etti.

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Selçuk Semizoğlu, “Oyak Yatırım çok çeşitli sektörlerde finansal danışmanlık hizmeti veren bir kuruluş. Türkiye genelinde bulunan toplam 13 şubesinden biri Çanakkale’de ve Odamızın İş Merkezinde hizmet veriyor. Şube Müdürü Ersin Bey ile bugün ürünleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Dövizde swap işlemleri ile ilgili bilgi verdi ve ilgilenen üyelerimizi daha detaylı bilgi için şubelerine davet ediyor. Kendisine ziyaretleri ve bilgilendirmeleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Çanakkale'nin HaberleriHalkbank 18 Mart Şubesi’nden Tebrik Ziyareti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Halkbank 18 Mart Şubesi yeni Müdürü Yenal Tekin Nalcı ve Şube Yönetmeni Mehmet Yavaşoğlu’nu ağırladı. ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette, Başkan Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Selçuk Semizoğlu, “Yenal Hanım’ı Çanakkale Şubesinde tanıyorduk. Terfi ederek Müdür olarak 18 Mart Şubesine atanmış olması bizi mutlu etti. Üyelerimizin finansmana erişiminde kolaylık sağlanması ve yapıcı davranılması konusunda düşünlerimi kendisi ile paylaştım. Kendisini tebrik ediyor ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Çanakkale'nin HaberleriYatırımcı Ömer Faruk Göktürk’ten ÇTSO’ya Yatırım Bilgilendirmesi

Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarından iş insanı Ömer Faruk Göktürk de ÇTSO’ya önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Görüşmede, ildeki yatırımları ve gelecekte planlanan projeler hakkında bilgi aktarıldı. Başkan Selçuk Semizoğlu, Göktürk ile yapılan görüşmelerin bölge ekonomisine katkı sağlayacak yeni yatırımlar için umut verici olduğunu belirtti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Semizoğlu, “Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarından Sayın Ömer Faruk Göktürk ile İlimizdeki yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. İlimize yapacağı yatırımları ile ilgili sektörleri ile ilgili bilgi aktardı. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.