G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9894
Euro 37,8372
Altın 2.820,49
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

Biga TSO’dan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’a Ziyaret

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı makamında ziyaret etti. Bu önemli buluşmada, Biga’nın geleceğini şekillendirecek projeler masaya yatırıldı.

Biga TSO’dan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’a Ziyaret
27 Ağustos 2024 09:14
A+
A-

Biga Fuarı’na Davet ve Stratejik Projeler Üzerine Görüşme

Ziyaretin en önemli anlarından biri, Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan’ın, Bülent Turan’ı 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Biga Fuarı’na davet etmesiydi. Biga Fuarı, bölgenin ekonomik potansiyelini tanıtmak ve iş dünyasını bir araya getirmek açısından büyük önem taşıyor. Bu davetle birlikte, Biga’yı Türkiye’nin ikinci yüzyılında parlayan bir yıldız haline getirecek stratejik projeler üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu. Çanakkale'nin Haberleri

Yatırımlar Gündemde: Bozlar Yat Üretimi İhtisas OSB ve Daha Fazlası

Toplantıda, Biga’nın kalkınması adına hayata geçirilmesi planlanan birçok önemli yatırım konuşuldu. Özellikle Bozlar Yat Üretimi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB), yat ve konteyner limanları, OSB genişleme sahası gibi projeler gündemin merkezindeydi. Bu yatırımlar, Biga’nın hem yerel hem de ulusal ölçekte ekonomik gelişimine büyük katkı sağlaması beklenen projeler olarak öne çıkıyor.

Eğitim Yatırımları da Masada

Biga’nın geleceğini güçlendirecek diğer bir konu da eğitim yatırımları oldu. Biga TSO ve İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, bölgenin eğitim kalitesini artırmak için atılacak adımlar üzerinde durdular. Eğitim yatırımları, genç nesillerin daha donanımlı yetişmesini sağlayarak Biga’nın uzun vadeli kalkınmasına katkıda bulunacak.

Biga’nın Parlayan Yıldız Olma Vizyonu

Bu ziyaret ve yapılan görüşmeler, Biga’nın önümüzdeki yıllarda büyük bir kalkınma hamlesi yaparak, Türkiye’nin ikinci yüzyılında parlayan bir yıldız olma hedefini destekliyor. Gündeme gelen projeler ve yatırımlar, bölgenin sadece ekonomik değil, sosyal ve kültürel açıdan da gelişmesini sağlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.