G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9903
Euro 37,8443
Altın 2.821,37
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

Bayramiç Tarım ve Hayvancılık Panayırı Başladı! Tarım ve Hayvancılık Sektörünün Kalbi Bayramiç’te Atıyor

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde geleneksel hale gelen Bayramiç Tarım ve Hayvancılık Panayırı, 6-8 Eylül 2024 tarihleri arasında büyük bir katılımla başladı. Bayramiç Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen etkinlik, bölgenin tarım ve hayvancılık sektöründeki önemli isimlerini ve üreticilerini bir araya getiriyor.

Bayramiç Tarım ve Hayvancılık Panayırı Başladı! Tarım ve Hayvancılık Sektörünün Kalbi Bayramiç’te Atıyor
7 Eylül 2024 11:52
A+
A-

Panayır, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bayramiç Belediyesi, Bayramiç Ziraat Odası, Bayramiç Süt Birliği, Bayramiç Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Çanakkale Ticaret Borsası gibi önemli kuruluşların katkılarıyla düzenlendi. Etkinliğin açılışına AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün, Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürü Nazan Türkarslan ve birçok önemli isim katıldı.

Açılışta yapılan konuşmalarda, Bayramiç’in tarım ve hayvancılık açısından stratejik bir öneme sahip olduğuna vurgu yapıldı. Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen, Belediye Başkan Vekili Ufuk Karaoğlu ve diğer yetkililer, panayırın bölge çiftçileri için büyük bir buluşma noktası olduğunu belirtti.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Bayramiç’in Bayramiç Beyazı, Bayramiç Elması, Bayramiç Helvası ve Bayramiç Zeytinyağı gibi coğrafi işaretli ürünleriyle tarımda öncü bir rol oynadığını ifade ederek, panayırın tarım teknolojilerinin ve yeniliklerinin paylaşılması açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.