G-K56EEPN7QD
Dolar 33,9903
Euro 37,8443
Altın 2.821,37
BİST 9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 27°C
Yağmurlu
Çanakkale
27°C
Yağmurlu
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 25°C
Cum 25°C

4. Uluslararası Avrasya Mikoloji Kongresi (EMC2024) Çanakkale’de Düzenlenecek

Mikoloji alanında önemli bir bilimsel buluşma olan 4. Uluslararası Avrasya Mikoloji Kongresi (EMC2024), 3-5 Eylül 2024 tarihleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde hibrit formatta gerçekleştirilecek.

4. Uluslararası Avrasya Mikoloji Kongresi (EMC2024) Çanakkale’de Düzenlenecek
7 Ağustos 2024 13:50
A+
A-

Hem çevrimiçi hem de yüz yüze katılım imkanı sunan bu kongre, geniş bir bilimsel katılımcı kitlesini bir araya getirecek.

EMC2024, Biyoloji, Moleküler Biyoloji, Tıp, Eczacılık, Ziraat, Tarım, Gıda, Turizm, Çevre ve Mühendislik alanlarında Mikoloji ile ilgili son araştırmaları, yeni teknolojileri, güncel yöntemleri ve pratik çözümleri keşfetme fırsatı sunacak. Kongre, katılımcıların çeşitli disiplinlerden elde ettikleri mikoloji verilerini paylaşabilecekleri ve bu alandaki yenilikleri tartışabilecekleri bir platform sağlayacak.

EMC2024, araştırmacılar, ilgili kurumlar ve diğer paydaşlarla buluşarak bilimsel çalışmalarınızı geniş bir kitleye tanıtma fırsatı sunacak. Kongre, mikoloji alanındaki son gelişmeleri, uygulama alanlarını ve araştırma trendlerini inceleme imkanı sağlayarak bilimsel iş birliklerini teşvik edecek.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Ev Sahipliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan bu prestijli kongre, bölgesel ve uluslararası bilimsel etkileşimi artırmayı amaçlıyor. Kongre, Çanakkale’nin tarihi ve kültürel atmosferinde gerçekleşecek olup, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.