G-K56EEPN7QD
Dolar 34,0534
Euro 38,0712
Altın 2.826,83
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 25°C
Az Bulutlu
Çanakkale
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Çanakkale’de Cumhuriyet Halk Partisi’nden “Narin ve Tüm Çocuklar İçin Bir Fidan” Etkinliği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı, Çanakkale İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen anlamlı bir etkinliğe katılım sağladı. “Narin ve Tüm Çocuklar İçin Bir Fidan” başlığı altında gerçekleştirilen bu etkinlik, küçük Narin ve tüm çocuklar için farkındalık yaratmayı hedefledi.

Çanakkale’de Cumhuriyet Halk Partisi’nden “Narin ve Tüm Çocuklar İçin Bir Fidan” Etkinliği
17 Eylül 2024 09:10
A+
A-

Çanakkale İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları’nın öncülüğünde düzenlenen basın açıklamasında, çocukların güvenli bir geleceğe sahip olmalarının önemi vurgulandı. CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı da bu anlamlı etkinliğe tam destek vererek, çocuk haklarına dikkat çekti. CHP’li kadınlar, çocukların korunması ve haklarının savunulması gerektiğine dair güçlü mesajlar verdi.

Çanakkale'nin HaberleriBir Fidan, Bir Umut

Etkinlikte, küçük Narin ve tüm çocukların anısına fidanlar dikildi. Bu sembolik adım, çocukların geleceğini güvence altına almak için atılan somut bir adım olarak değerlendirildi. CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı, yaptığı açıklamada, “Her çocuğun sevgiyle, barış içinde büyüme hakkı vardır. Narin ve onun gibi çocuklarımızın anısını yaşatmak için bu fidanları toprakla buluşturuyoruz” dedi.

Çocuk Haklarına Vurgu

Basın açıklamasında ayrıca çocuk istismarına karşı kararlı bir duruş sergilendi. CHP’li yetkililer, çocuk haklarının korunmasının devletin öncelikli görevlerinden biri olması gerektiğini ifade etti. “Narin ve Narinlerimiz” adı altında gerçekleştirilen bu etkinlik, Çanakkale halkının duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Toplumun Duyarlılığı Arttırılmalı

Etkinliğe katılan vatandaşlar da çocuk hakları konusunda farkındalık yaratmanın önemine vurgu yaptı. CHP’li kadınlar, “Her çocuk bir fidandır. Narin’in ve tüm çocukların geleceği için mücadelemiz sürecek” diyerek toplumsal duyarlılığı artırma çağrısında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.