G-K56EEPN7QD
Dolar 34,0756
Euro 38,0651
Altın 2.834,29
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 25°C
Az Bulutlu
Çanakkale
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Çanakkale Kültür Yolu Festivali’nde Dördüncü Gün Etkinlikleri Herkesi Büyüledi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın organize ettiği Türkiye Kültür Yolu Festivali, Çanakkale’de sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Festivalin dördüncü gününde, 7’den 70’e herkese hitap eden etkinlikler Çanakkale’nin dört bir yanını sanatla doldurdu. Peki, bu muhteşem sanat gününde neler yaşandı?

Çanakkale Kültür Yolu Festivali’nde Dördüncü Gün Etkinlikleri Herkesi Büyüledi!
4 Eylül 2024 16:08
A+
A-

Orhan Çakmak’tan Müzik Ziyafeti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İçdaş Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde sahne alan müzisyen Orhan Çakmak, dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Hem klasik hem de modern ezgilerle dolu bu özel konserde, katılımcılar müziğin büyüsüne kapıldı.

III. Troas Sempozyumu Devam Ediyor

Troya Müzesi Safvet Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleşen III. Troas Sempozyumu’nun ikinci gününde, tarih ve arkeoloji meraklıları Troya’nın zengin mirasını keşfetmeye devam etti. Uzmanların konuşmaları, festival katılımcıları için bilgilendirici ve ilham verici bir deneyim sundu.

Çanakkale'nin Haberleri Atölyelerle Sanatın İçine Dalın!

Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen “İpekten Sanata” ve Hande Sanat Atölye’de gerçekleştirilen Keçecilik Atölyesi, sanatseverlere eşsiz bir deneyim sundu. Katılımcılar, bu yaratıcı atölyelerde yeni beceriler kazanarak sanatla dolu bir gün geçirdi.

Troya Film Platformu’nda Sinema Üzerine Derinlemesine Bir Sohbet

Kolin Otel’de gerçekleşen Troya Film Platform etkinliğinde, sinemanın derinliklerine inen keyifli bir sohbet gerçekleşti. Sinema sanatına ilgi duyanlar, bu platformda uzmanlarla buluşarak sinema dünyasının inceliklerini keşfetti.

Geleneksel Çanakkale Seramikleri Büyülemeye Devam Ediyor

Çanakkale Seramik Müzesi’nde düzenlenen Geleneksel Çanakkale Seramikleri Çalıştayı, yerel kültüre ve sanata ilgi duyanları bir araya getirdi. Katılımcılar, seramik sanatının inceliklerini öğrenirken, geleneksel Çanakkale seramiklerinin büyüleyici dünyasına adım attı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.