G-K56EEPN7QD
Dolar 34,0756
Euro 38,0651
Altın 2.834,29
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 25°C
Az Bulutlu
Çanakkale
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, Kreşte Miniklerle Buluştu!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, ÇOMÜ Kreş ve Anaokulu’nun eğitim öğretim yılının ilk gününde minik öğrencilerle buluşarak, anlamlı bir sürprize imza attı. Ebeveynler tarafından büyük ilgi gören ve güvenliği, ferah kullanım alanları, etkinlik merkezleri ve farklı eğitim modelleri ile dikkat çeken ÇOMÜ Kreş, bu özel etkinlikte miniklerin ilk gün heyecanını paylaştı.

ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü, Kreşte Miniklerle Buluştu!
2 Eylül 2024 12:21
A+
A-

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Doç. Dr. Oya Erenoğlu’nun yanı sıra, Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, koordinatörlük ekibi ve Anaokulu Müdürü Elif Yalçın da etkinlikte yer aldı. Öğretmenler ve yardımcı personellerin desteğiyle miniklerin okula uyum sürecine katkı sağlanırken, yeni eğitim-öğretim yılına coşkuyla başlandı.

Çanakkale'nin HaberleriÇOMÜ Kreş’in başarısı, modern eğitim yaklaşımları ve güvenli ortamı ile Çanakkale’de adından söz ettirmeye devam ediyor. Minikler için unutulmaz bir başlangıç yaşatan bu etkinlik, sosyal sorumluluk projelerinin çocukların gelişimindeki önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.