G-K56EEPN7QD
Dolar 34,0534
Euro 38,0712
Altın 2.826,83
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 25°C
Az Bulutlu
Çanakkale
25°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Otokoç Otomotiv ve Yuvam Dünya Derneği’nden Geleceği Kurtaracak Rehber: İklim Dostu Mobilite

Otokoç Otomotiv ve Yuvam Dünya Derneği, sürdürülebilirlik konusunda farkındalığı artırmak ve iklim kriziyle mücadeleye katkı sağlamak amacıyla “İklim Dostu Mobilite Rehberi”ni tanıttı. Peki, bu rehberde neler var? Mobilite alanında devrim niteliğinde hangi çözümler öneriliyor?

Otokoç Otomotiv ve Yuvam Dünya Derneği’nden Geleceği Kurtaracak Rehber: İklim Dostu Mobilite
26 Ağustos 2024 10:52
A+
A-

Türkiye’nin lider mobilite şirketi Otokoç Otomotiv ile Yuvam Dünya Derneği tarafından üç yıl önce başlatılan “Yuvayı Kurtaran Yol Arkadaşı” projesinin bir parçası olan bu rehber, iklim krizine karşı bireyleri ve kurumları harekete geçirmeyi amaçlıyor. Sıfır emisyonlu ulaşım, düşük karbon ayak izi ve sürdürülebilirlik gibi konulara odaklanan rehber, günlük yaşamda çevre dostu tercihler yapmanın önemini vurguluyor. Çanakkale'nin Haberleri

Otokoç Otomotiv Şirket Lideri İnan Ekici, “Dünyaya karşı sorumluluklarımızın bilinciyle sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Yuvayı Kurtaran Yol Arkadaşı projemiz kapsamında oluşturduğumuz bu rehber, çevreye duyarlı mobilite seçeneklerini hayata geçirme konusunda yol gösterici olacak” diyerek şirketin çevreye olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yuvam Dünya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kıvılcım Pınar Kocabıyık ise, “İklim kriziyle mücadelede kültürel dönüşüm çok önemli. Otokoç Otomotiv ile başlattığımız bu proje kapsamında hazırladığımız rehber, mobilite alanında yapılması gerekenleri detaylandırıyor ve herkes için uygulanabilir bir yol haritası sunuyor” diyerek bu ortak çalışmanın önemini vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.