G-K56EEPN7QD
Dolar 34,0137
Euro 38,0407
Altın 2.829,67
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 26°C
Az Bulutlu
Çanakkale
26°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 26°C

Biga Belediyesinden Önemli Uyarı! Trekking Yolu Geçici Olarak Kapatıldı!

Biga Belediyesi, vatandaşları orman yangınlarına karşı uyardı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Abdiağa Mesire Alanı’nın devamında yer alan trekking yolu, yüksek yangın riski nedeniyle geçici olarak ziyaretçilere kapatıldı. Bu karar, yangınların önlenmesi ve doğanın korunması amacıyla alındı.

Biga Belediyesinden Önemli Uyarı! Trekking Yolu Geçici Olarak Kapatıldı!
22 Ağustos 2024 12:50
A+
A-

Biga Belediyesi, tüm vatandaşlardan yangın riski taşıyan bölgelerde daha dikkatli olmalarını ve doğayı koruma konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. Doğamızın ve geleceğimizin korunması için bu tür önlemlerin önemine dikkat çeken yetkililer, yangın tehlikesinin geçtiği durumlarda trekking yolunun yeniden açılacağını belirtti.

Yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın Dikkatine”

“Abdiağa Mesire Alanımızın devamında yer alan Trekking Yolu, yüksek yangın riski sebebiyle geçici olarak ziyaretçilere kapatılmıştır. Doğamızı ve geleceğimizi korumak için orman yangınlarına karşı lütfen dikkatli olalım.” ifadeleri kullanıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.