G-K56EEPN7QD
Dolar 34,2448
Euro 37,0894
Altın 3.007,28
BİST 8.689,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Çanakkale 21°C
Parçalı Bulutlu
Çanakkale
21°C
Parçalı Bulutlu
Çar 21°C
Per 20°C
Cum 21°C
Cts 21°C

Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün, Okulları Ziyaret Etti

Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde ilçedeki okullarda incelemelerde bulundu. Ziyaretlerinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik’ten devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Kaymakam Bütün, yeni eğitim yılına yönelik yapılan düzenlemeleri yerinde değerlendirdi.

Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün, Okulları Ziyaret Etti
20 Ağustos 2024 11:57
A+
A-

Kaymakam Bütün, okulların fiziki altyapısından öğretmen kadrosuna kadar birçok alanda yapılan hazırlıkları dikkatle inceledi. Öğrencilerin güvenli ve verimli bir eğitim alabilmesi için yapılan çalışmaları takip etti.

Çanakkale'nin Haberleri

Ziyaretler sırasında sınıfları, laboratuvarları ve spor alanlarını gezen Kaymakam Bütün, eksikliklerin giderilmesi ve eğitim kalitesinin artırılması için gereken adımların atılacağını vurguladı. Ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yönetimleri ile iş birliği içinde hareket edilerek, okulların yeni döneme hazır hale getirileceği belirtildi.

Bayramiç’teki okullar, 2024-2025 eğitim yılına güçlü bir başlangıç yapmak için son hazırlıklarını tamamlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.